Om Atlas Copco Welltech

Atlas Copco Welltech AB bildades 2014 då det dåvarande bolaget Geawelltech System AB i Jonsered tillsammans med dotterbolaget Borrcenter AB i Stockholm uppköptes och slogs samman i ett nytt företag, ägt av Atlas Copco AB.

I samband med övertagandet flyttade vårt Stockholmskontor till Norsborg, se ny adress i spalten till höger.

Atlas Copco Welltech tillhandahåller ett komplett sortiment av utrustning och instrument inom området brunns- och energiborrning, grundläggning , miljö och geoteknik. Förutom att vi tillverkar vår egen utrustning, t.ex. vår borrigg samt utrustning för export, är vi exklusiva agenter för ett antal världsledande tillverkningsföretag inom vårt kompetensområde.

Vi utför också service och reparation av instrument och maskiner, se nedan. Vidare ingår både teoretisk och praktisk utbildning i vår affärsidé. Läs mer >>

Atlas Copco Welltech har en stor hyresflotta bl.a. bestående av borrmaskiner, kompressorer och diverse miljöutrstning. Läs mer >>

Technology, quality, people - Atlas Copco Welltech puts them all together.

Partners

Eijkelkamp

Här nedan finner du länkar till Eijkelkamp distributörer i andra länder:

Analab
PSP Soilsearch Equipment
Van Walt
Atlas Copco
Solinst
Tam Intl Boode Agar Corp

Service

En mycket viktig kugge i vårt företag är service-
avdelningen. Vi vet att en produkt behöver kontinuerlig service för att fungera korrekt, och att kunden vill ha hjälp direkt med sina problem. Med våra egentillverkade produkter sköter vi servicen själva. Vi har moderna och välfyllda servicebilar och en mycket kunnig personal som är van vid att vara ute i fält. I vår verkstad finns utrustning som gör servicetiden minimal. Om du har köpt en Atlas Copco kompressor kan du med tillförlit lämna den till oss för service eller reparationer då vi är auktoriserad partner.

Vi kan erbjuda dig två olika serviceavtal till din kompressor från Atlas Copco Compressor.

Läs mer här >>